Bezoek en vrijwilligerswerk

Afgelopen zondag hebben we de familie op bezoek gehad, ter ere van onze beide verjaardagen.

Na het gebak en het uitpakken van de cadeaus wilde het bezoek buiten kijken. We hadden geluk met het weer, het was mooi zonnig. Het duurde niet lang of de gereedschappen moesten te voorschijn gehaald worden.

De ene groep ging takken versnipperen, een paar anderen snoeiden bessenstruiken, rozen, coniferen, en nog veel meer. In anderhalf uur tijd ging er een wervelwind door de tuin, en het lijkt nu allemaal veel ruimer.

De niet-tuinierders boden aan om met Fem te gaan wandelen, zodat zij ook haar beweging kreeg.

Maandagmiddag heeft Luc de laatste resten takken weggewerkt. We hebben nu ruimte achter de schuur. Nu nog aan de andere zijkant ruimte maken, zodat de dakwerkers rondom bij de schuur kunnen.

Een tijdje geleden had ik me aangemeld bij het bestuur van de stichting die het dorpshuis van Vriescheloo beheert, om de website te gaan bijhouden. En dan ging het mij voornamelijk om de site van Vriescheloo zelf, hoewel ik al gezien had dat die van het dorpshuis ook niet bijgehouden werd. Het was een welkom aanbod. Wel moest er eerst een update van de software plaatsvinden. Dat is de afgelopen week gebeurd, en vandaag heb ik de website enigszins ingericht. De beide websites worden samengevoegd, dat scheelt werk. De dorpsraad zet er zelf dingen op. Een aantal andere vrijwilligers ook.

Als je zin hebt om te kijken: www.vriescheloo.nu Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, maar nu kunnen ook de anderen er mee aan de slag, en dat is nodig.

Dit bericht is geplaatst in Tuin. Bookmark de permalink.

4 reacties op Bezoek en vrijwilligerswerk

  1. Alie schreef:

    Het was een fijn weekend.Vooral gezellig met de familie!
    Lekker gewandeld met Fem! Groetjes!

  2. Roelien schreef:

    Gevalletje “Van je familie moet je het hebben!!!” en “Vele handen maken licht werk!!!

    Succes met je vrijwilligersuitdaging!!

Reacties zijn gesloten.