Vloerisolatie is af!

De laatste hoeken zijn bedekt, we zijn klaar met de vloerisolatie. 🙂
Er moet nog één blok in, bij de douche. Maar dat moet wachten tot we volgende week de douchegoot wtw hebben. Dan kunnen we bekijken hoe het allemaal precies moet.

We hebben een hele pallet met 9 cm blokken over, en iets van 12 losse blokken. We overwegen onze opties: vragen of ie terug mag, of gebruiken voor de nieuw te maken muur. Die laatste is ook wel interessant, aangezien de blokken ook goed geluidsisolerend werken.

De rest van dit pinksterweekend kunnen we met de betonvlechtmatten aan de gang. Op de rechterfoto is een stapel betonnen blokjes te zien. Daar moeten de vlechtmatten op komen te liggen, zodat het beton ook goed onder de matten kan komen. Afhankelijk van hoe vlot dit gaat, kunnen we dan het beton bestellen voor de constructievloer… Of we zover komen, dat kun je later dit weekend lezen. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *