Sex

Mijn onverzadigbare vrouw een verrassing geven

Er was al veel gedronken en de mensen waren al wat losser in omgang en sommige dansten behoorlijk intiem op de dansvloer. Ik gaf Beth een baco stuurde mijn Beth er ook naartoe. ‘Laat zien dat je het beter kan. Ik zoek ondertussen wel een geschikte danspartner voor je. En als je het goed doet, dan krijg je een beloning.’ Weer keek ze me aan, maar ze was te geil om te protesteren. Heupwiegend liep ze met haar iets te korte rokje de dansvloer op en begon uitbundig te dansen waardoor haar rokje iets verder omhoog schoof en de onderkant van haar billen zichtbaar werden. Ik zette het trileitje aan. Een teken dat ze door moest gaan met haar dans. Al snel kwam er een man op haar af die haar openlijk bewonderde en zijn handen en zelfs haar handen masserend op haar borsten legde. Beth lachte naar hem en na een geile tongzoen waar ze ook hem in zijn kruis kneep, danste ze weer verder. De man met een stijve in zijn broek achterlatend. Snel liep ik op Hayco af en gaf hem een baco. ‘Hier geef haar dit en blijf het haar geven. Ze lust het graag en het neemt heel snel haar remmingen weg. Ga en dans met haar en vinger haar ondertussen. Maak haar zo geil mogelijk waar iedereen bij is. Hayco liep een beetje onwennig de dansvloer op en gaf Beth haar baco. En daarna nog een paar. Deze nam ze, steeds met een brede glimlach, aan. Ze ging op haar tenen staan en gaf Hayco steeds weer een zoen op de wang om hem te bedanken. Hayco glimlachte naar haar en pakte haar uiteindelijk bij haar heupen en duwde haar tegen zich aan. onmiddellijk liet ik eitje harder gaan. Beth keek me aan en ik keek glimlachend terug. Het leek alsof ze me begreep en ze ging onmiddellijk op Hayco’s toenadering in.